1. Didžiausi. Jau tris dešimtmečius šiauliečiai žino apie šią vietą – „Senasis sodžius“ garsėja maisto meniu, kurio skoniai lyg pagaminta namuose. O ir porcijos džiugina. Cepelinai – ne išimtis. Suvalgyti visą porciją (du cepelinus) gali būti iššūkis, o nepatyrę valgytojai lai pradeda pažintį su „Senuoju sodžiumi“ nuo vieno cepelino.
2. Populiariausi. Ne tik pavieniai lankytojai, bet ir keliautojų grupės jau įvertino restorano „Žemaitis“ cepelinus. Skanūs, tikri ir su skaniais spirgučiais. Rekomenduojama dar užsisakyti ir barščių. Šių skonių duetas nepaliks abejingų.
3. Muzikaliausi. Grupė „Jonis“ dar nesukūrė dainos apie tautinį maisto paveldą, bet jų smuklėje „Juone Pastuogė“ skambanti muzikėlė tikrai padės virškinti ten gaminamus cepelinus. Sukirtus porciją gal tikrai užsinorėsite pašokti.
4. Sveikiausi. Įtraukti į Lietuvos cepelinų žemėlapį, virtų bulvių cepelinai su avinžirniais kartą per savaitę džiugina „Valerijono“ arbatinės lankytojus. Tikrai verta pabandyti – švelnus cepelinų skonis tikrai įsimintinas. Paprastai cepelinai arbatinėje siūlomi trečiadieniais, pažiūrėkite meniu soc. tinkluose.
5. Unikaliausi. Žinoma, labai patogu ir lengva nueiti kažkur į kavinę ir pavalgyti cepelinų, o jų gaminimas atrodo tikras iššūkis. O gal visas gaminimo procesas tėra mitas? Kavinė „Presto“ siūlo pasimokyti, kaip gaminti cepelinus. Net neabejojame, kad pamokos metus bus išduota ir gamybos palengvinimo paslapčių.
„Juone Pastuogė“, „Žemaitis“, „Presto“, „Valerijonas“, „Senasis sodžius“ nuotr.
Atsiliepimai