„LEJA“ restorane pasirinkta kryptis “Slow Food” – maistas ruošiamas iš šviežių produktų čia ir dabar. Viskas gaminama iš kuo sveikesnių ingredientų. Meniu sudarytas italo Gian Luca Demarco. Didelis dėmesys skiriamas stalo serviravimui – aukščiausios kokybės indai bei įrankiai. Išskirtinė aplinka ir interjeras. Labai draugiškas bei komunikabilus personalas. Visada puiki nuotaika, gera muzika, šilta ir jauku.
Kruopščiai atrinkta vyno korta, bei prie vyno derantys užkandžiai.
Didelis kokteilių pasirinkimas, kurie kurti barmeno Manto Ruzvelto.
Ypatingi prancūziški naminiai desertai ir pyragaičiai gaminami kasdien konditerio Algirdo Simono Žiogo, taip pat individualūs tortai švenčių metu.
Rengiami degustaciniai vakarai.
Atsiliepimai