Atvykęs į Kurtuvėnų regioninį parką negali neaplankyti smuklės „Kryžkelė", kuri įsikūrusi XIX a. pradžios akmens mūro pastate.
Smuklėje „Kryžkelė“ dominuoja tradicinė lietuviška virtuvė, tačiau užsisakius iš anksto, galima paragauti valgių, pagamintų pagal senuosius šio krašto receptus: aluje marinuoto kumpio su medumi, obuoliais įdaryto karpio ir žemaitiško kastinio. Kurtuvėnų dvaro stalui čia atstovauja nefiltruotas, nepasterizuotas, pusiau tamsus „Kurtuvėnų svirno alus“, pasižymintis originaliu skoniu ir tvirta puta.
Svečius kviečiame ne tik dienos pietums, bet ir maloniai praleisti vakarus. Priimame užsakymus banketams, furšetams, šeimos šventėms, pobūviams, konferencijoms, ruošiame gedulingus pietus.
Atsiliepimai