Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

15-asis Vilniaus trumpųjų filmų festivalis. NACIONALINĖ KONKURSINĖ PROGRAMA I

Kinas

Vilniaus tarptautinis trumpųjų filmų festivalis (VTTFF) yra vienas didžiausių išskirtinai tik trumpametražius filmus rodančių festivalių Baltijos šalyse. Tai vienas iš nedaugelio kino renginių Lietuvoje, kuriame galima pamatyti tokią plačią naujausių trumpametražių filmų programą, atspindinčią šiandienos ne tik Europos, bet ir viso pasaulio trumpųjų filmų kūrimo tendencijas.

Džiugu, kad šiais metais 15-asis Vilniaus trumpųjų filmų festivalis 2022 m. sausio 13–16 d. vyks ir Šiauliuose, Fotografijos muziejuje (Vilniaus g. 140). Bus pristatomos 7 filmų programos, kiekviena vidutiniškai trunkanti apie pusantros valandos, sudaryta iš kruopščiai atrinktų filmų, suvienytų tam tikros temos ar žanro. Na, o tradicija tampanti – Kino nakties – programa žiūrovus nustebins ypatinga trukme ir turiniu.

 

Sausio 13 d., 18.00 val. NACIONALINĖ KONKURSINĖ PROGRAMA I (81 min.)

Kodėl taip sunku mylėti? Ar androidas gali tapti žmogumi? Ir kaipgi nutinka, kad stojiškai pakelti galima tiek daug – tik ne didžiąsias šventes su savo artimaisiais? Tai – tik keletas klausimų, kuriuos žiūrovams kelia šios programos filmai: jautrūs, ironiški ir skausmingai realistiški.

Programą sudaro 5 filmai, plačiau apie Nacionalinę konkursinę programą I: https://bit.ly/nacionaline_konkursine_I

Nepraleiskite progos pamatyti ryškiausius pastarųjų metų užsienio ir Lietuvos kino kūrėjų darbus, sužavėjusius tarptautinių festivalių programų sudarytojus ir žiūrovus!

Bilietus galima įsigyti Fotografijos muziejuje (Vilniaus g. 140, Šiauliai).

Bilietų kainos:

Vienos programos filmų peržiūra – 4 Eur, perkant bilietą į dvi programas, rodomas tą pačią dieną – 6 Eur;
Moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems vienos programos filmų peržiūra – 3 Eur, perkant bilietą į dvi programas, rodomas tą pačią dieną – 5 Eur;
Ikimokyklinio amžiaus vaikai, atėję su šeimos nariais, įleidžiami nemokamai.

Daugiau informacijos apie festivalio programą Šiauliuose, Fotografijos muziejuje: https://i.fotomuziejus.lt/uSGhu