Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Diena be automobilio 2024

Šventės, festivaliai

UAB „Busturas“, kartu su Šiaulių miesto savivaldybe bei Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centro „Sportas visiems“ komanda kviečia visus šiauliečius rugsėjo 19 d. tradiciškai (nors ir kiek anksčiau) paminėti Tarptautinę dieną be automobilio!
Laikomės tradicijų ir jau ketvirtus metus, UAB „Busturas“ dieną be automobilio minime kiek kitaip:
Šiais metais ir vėl bus organizuojamos tradicinėmis tampančios lenktynės „Laisvė judėti“. Lenktynėse nuo PC „Akropolis“ iki Prisikėlimo aikštės, kaip ir kasmet, dalyvaus išskirtiniai šiauliečiai, kurie šią distanciją įveiks skirtingomis transporto priemonėmis. Lenktynių metu bus siekiama išsiaiškinti, kuria iš jų Šiauliuose judėti galima greičiausiai.
Šiauliai, miestas kuriame judėti galime įvairiais būdais, todėl Tarptautinės dienos be automobilio proga, kviečiame sudalyvauti patyrusios „Sportas visiems“ komandos organizuojamoje neįprastoje estafetėje.
Ji prasidės ties Šiaulių viešbučiu ir baigsis Prisikėlimo aikštėje. Svarbu – dalyvaujant estafetėje privalomai turės būti panaudotos ne mažiau kaip 2 aplinkai draugiškos transporto priemonės.
Be jokios abejonės, KIEKVIENO dalyvio lauks simbolinės atminimo dovanos
O geriausiai pasirodęs laimės mūsų įsteigtą prizą – naujutėlaitį dviratį