Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

RENGINYS „ĖJIMO TERAPIJA KARŠUVOS GIRIOJE“

Kiti renginiai

Kviečiame dalyvauti nemokamame renginyje, kurio tikslas apjungti du sveikatą gerinančius dalykus: vaikščiojimą ir gamtą (mišką). Tai puiki galimybė pakeliauti po ketvirtą pagal plotą, vieną įdomiausių girių Lietuvoje - Karšuvos girią. Keliaudami Karšuvos girioje patirsite ne tik ėjimo malonumą, jo poveikį fizinei ir psichinei sveikatai, bet ir gėrėsitės unikalia girios gamta.
Nueisime apie 20 km. Atkreipiame dėmesį, kad eisime miško takeliais ir šiek tiek bekele. Aplankysime Viešvilės miestelį.

Kviečiame dalyvauti visus šiauliečius (jaunimas, vidutinio amžiaus asmenys, senjorai), kurie pagal esamą sveikatos būklę yra pajėgūs per dieną nueiti 20 km.

Dalyvių skaičius ribotas.

ūtina registracija el.p. [email protected]. Registruojantis prašome nurodyti vardą, pavardę, tel. Nr., el. paštą.
 Mob. tel. pasiteiravimui: 8 618 06793

Renginys yra sudedamoji NVO projekto „Vaikščiojimo miške terapijos“ dalis. Projektą dalinai finansuoja Šiaulių miesto savivaldybė.

PASTABA: Už renginio informavimą yra atsakingas tik renginio organizatorius, Savivaldybė neatsako už viešinime pateiktos informacijos panaudojimą.

INFORMACJA KELIAUTOJUI:
Įsidėkite maisto, nes gamtoje būsime visą dieną.
Jei turite, pasiimkite vaikščiojimo lazdas.
Turėkite veido kaukes, jos privalomos transporte.
Po vaikščiojimo bus galimybė pavakarieniauti Tauragėje. (Turėkite galimybių pasą).

Žygyje gali būti filmuojama ar fotografuojama. Šios nuotraukos ir (arba) vaizdo įrašai gali būti naudojami komunikacijai internetu (įskaitant socialinius tinklus).