Biudžetinė įstaiga Šiaulių turizmo informacijos centras
Vilniaus g. 213-90, LT-76348 Šiauliai
Juridinio asmens kodas 145398346
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Šiaulių regiono mokytojų paroda VAIKYSTĖ

Parodos

Spalio 4 d. 18 val. Šiaulių miesto kultūros centre „Laiptų galerija“, buvusiuose mokytojų namuose, jau 19-ąjį kartą plačiajai visuomenei duris atvers Šiaulių regiono mokytojų paroda. Šįkart jaunąją kartą ugdantys menininkai pakvies pasinerti į nerūpestingą vaikystę menančius laikus. Paroda taip ir pavadinta – VAIKYSTĖ.
„Tema pasirinkta neatsitiktinai, juk mokytojas apsuptas vaikų, jų pasaulio ir kūrybos. Pats ugdo ir ugdosi iš jų, tai tarpusavio mainai. Juk dirbant su jaunąją karta visada būni jaunas. Šį kartą mokytojų kūryba atskleidžia savo prisiminimus apie vaikystę, savo vaikų auginimą, savo mokinius. Parodos koncepcija pasirinkta dėl vaikystės lengvumo, stebuklingumo, dėl prisiminimų, akimirkų trapumo bei kūrybinės laisvės, lengvumo. Mokytojai tapybos, grafikos priemonėmis perteikia savo interpretacijas vaikystės tema kūrybiškai, subtiliai, jausmingai“, – apie būsimą parodą pasakoja jos koordinatorė, dailininkė Marytė Ruzgytė.
Kviečiame drauge mintimis nuklysti į vaikystę bei pažiūrėti kaip ją savo akimis, per meninę prizmę, regi Šiaulių regiono mokytojai. Lauksime Jūsų spalio 4 d. 18 val. „Laiptų galerijoje“ (Žemaitės g. 83, Šiauliai).
Renginys nemokamas!

Paroda veikis iki spalio 26 d.